연구자 정보
- 성명김거유
- 소속동물응용과학과
- 세부전공유가공
- 연구분야낙농화학
기술 매칭을 원하시는 분은 아래 담당자로 연락주시기 바랍니다.
기술매칭 수요 접수 담당자 : 고경란 Tel : 033-250-6942 | E-mail : ko@kangwon.ac.kr
보유기술 (3건)
보유기술
순번 |
지재명권 |
등록년도 |
3 |
간 보호용 건강기능식품 및 이의 제조 방법 |
2020 |
2 |
고지혈증 예방 또는 개선용 건강기능식품 |
2020 |
1 |
유산균 사균체를 함유하는 투명한 생수음료의 제조방법 |
2020 |
논문/저서 (15건)
-
2020년
낙농화학
강원 농업생명환경연구
아질산염 대체제로 치자 추출물의 첨가가 닭고기 패티의 품질특성에 미치는 영향
-
2020년
낙농화학
Journal of Dairy Science and Biotechnology
Enterococcus faecalis EF-2001 유산균 사균체 첨가 발효유의 항염증 효과
-
2017년
낙농화학
KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
Qualitative Characteristics and Determining Shelf-Life of Milk Beverage Product Supplemented with Coffee Extracts
-
2018년
낙농화학
동물자원연구
당류 및 안정제가 Frozen-Yogurt의 품질특성에 미치는 영향
-
2020년
낙농화학
동물자원연구
Enterococcus faecalis EF-2001 유산균 사균체 첨가 발효유의 항산화 효과
-
2018년
낙농화학
KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
comparison of allergic parameters between whey protein concentrate and hydrolysate in rat basophilic leukemia(RBL)-2H3 cells
-
2017년
낙농화학
한국축산식품학회지
Optimization of Manufacturing Conditions for Improving Storage Stability of Coffee-Supplemented Milk Beverage Using Response Surface Methodology
-
2019년
낙농화학
한국축산식품학회지
antioxidant activity of yogurt fermented at low temperature and its anti-inflammatory effect on DSS-induced colitis in mice
-
2017년
낙농화학
한국식품영양과학회지
Protective effect of 3,5-dicaffeoylquinic acid isolated from Ligularia fischeri against oxidative damage in HepG2 cells
-
2020년
낙농화학
한국식품영양과학회지
염지 분쇄돈육에서 아질산염 대체재로써 하수오 분획물의 항산화 활성
-
2020년
낙농화학
ANTIOXIDANTS
Muscle Antioxidant Activity and Meat Quality Are Altered by Supplementation of Astaxanthin in Broilers Exposed to High Temperature
-
2019년
낙농화학
대한의생명과학회지
Expression of Fas and TNFR1 in the Luteal Cell Types Isolated from the Ovarian Corpus Luteum
-
2019년
낙농화학
FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
Microencapsulation of Caramel Flavor and Properties of Ready-to-drink Milk Beverages Supplemented with Coffee Containing These Microcapsules
-
2019년
낙농화학
FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
Effect of Antioxidant Addition on Milk Beverage Supplemented with Coffee and Shelf life Prediction
-
2018년
낙농화학
한국유가공기술학회지
산지 초지 방목우의 우유로 제조한 목장 버터의 조직 특성 및지방산 조성