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연구자 정보

  • 성명김거유
  • 소속동물응용과학과
  • 세부전공유가공
  • 연구분야낙농화학
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보유기술 (3건)

보유기술
순번 지재명권 등록년도
3 간 보호용 건강기능식품 및 이의 제조 방법 2020
2 고지혈증 예방 또는 개선용 건강기능식품 2020
1 유산균 사균체를 함유하는 투명한 생수음료의 제조방법 2020

연구과제 (0건)

  • 데이터가 없습니다.

논문/저서 (15건)

  • 2020년 낙농화학 강원 농업생명환경연구 아질산염 대체제로 치자 추출물의 첨가가 닭고기 패티의 품질특성에 미치는 영향
  • 2020년 낙농화학 Journal of Dairy Science and Biotechnology Enterococcus faecalis EF-2001 유산균 사균체 첨가 발효유의 항염증 효과
  • 2017년 낙농화학 KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES Qualitative Characteristics and Determining Shelf-Life of Milk Beverage Product Supplemented with Coffee Extracts
  • 2018년 낙농화학 동물자원연구 당류 및 안정제가 Frozen-Yogurt의 품질특성에 미치는 영향
  • 2020년 낙농화학 동물자원연구 Enterococcus faecalis EF-2001 유산균 사균체 첨가 발효유의 항산화 효과
  • 2018년 낙농화학 KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES comparison of allergic parameters between whey protein concentrate and hydrolysate in rat basophilic leukemia(RBL)-2H3 cells
  • 2017년 낙농화학 한국축산식품학회지 Optimization of Manufacturing Conditions for Improving Storage Stability of Coffee-Supplemented Milk Beverage Using Response Surface Methodology
  • 2019년 낙농화학 한국축산식품학회지 antioxidant activity of yogurt fermented at low temperature and its anti-inflammatory effect on DSS-induced colitis in mice
  • 2017년 낙농화학 한국식품영양과학회지 Protective effect of 3,5-dicaffeoylquinic acid isolated from Ligularia fischeri against oxidative damage in HepG2 cells
  • 2020년 낙농화학 한국식품영양과학회지 염지 분쇄돈육에서 아질산염 대체재로써 하수오 분획물의 항산화 활성
  • 2020년 낙농화학 ANTIOXIDANTS Muscle Antioxidant Activity and Meat Quality Are Altered by Supplementation of Astaxanthin in Broilers Exposed to High Temperature
  • 2019년 낙농화학 대한의생명과학회지 Expression of Fas and TNFR1 in the Luteal Cell Types Isolated from the Ovarian Corpus Luteum
  • 2019년 낙농화학 FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES Microencapsulation of Caramel Flavor and Properties of Ready-to-drink Milk Beverages Supplemented with Coffee Containing These Microcapsules
  • 2019년 낙농화학 FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES Effect of Antioxidant Addition on Milk Beverage Supplemented with Coffee and Shelf life Prediction
  • 2018년 낙농화학 한국유가공기술학회지 산지 초지 방목우의 우유로 제조한 목장 버터의 조직 특성 및지방산 조성

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